We bieden lessen aan voor jong en oud. Heb je interesse dan kun je je opgeven of hierover informatie opvragen via onze contactpagina.

Lessen

Peuter/kleutergroepen

Een kennismaking met dans voor de allerkleinsten. In deze lessen komen de kinderen in aanraking met verschillende dansstijlen en muziek. Daarbij leren ze een aantal basistechnieken die een fundering leggen voor verdere dansontwikkeling in welke vorm dan ook. Deze lessen worden gegeven op de zaterdagochtend. Informeer naar de tijden en mogelijkheden.


(vanaf 3 jaar tot 4 jaar)Algemene BasisVorming

In deze lessen komen de kinderen in aanraking met verschillende dansstijlen en muziek. In de diverse niveaus is de techniek afgestemd op wat de kinderen kunnen. Zo om het jaar mogen alle kinderen uit de ABV meedoen aan de leerlingenvoorstellingen die de balletschool organiseert. Informeer naar de tijden van de vrijgekomen plaatsen. Deze lessen zijn op zaterdag.

(vanaf 4 tot 12 jaar)Boysclass vanaf 5 jaar

Per september 2017 zijn er een paar plekken vrij in de boysclass voor de jongens van 5 tot 7 jaar. De jongensdansklas stimuleert beweging en dans voor jonge jongens. Structuur, expressie en techniek gaan samen in een uitdagend dansjaar. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan de ontwikkeling van motoriek en muzikaliteit. In deze les komen de kinderen in aanraking met diverse dansstijlen en muziek. In juni 2015 en 2017 stond de boysclass in het theater. Neem contact op voor meer informatie over deze groep en de mogelijkheden voor uw zoon!

(4-7 jaar)Jeugdgroep

In deze lessen worden diverse dansstijlen aangeboden. Met gebruik van onder meer hedendaagse muziek worden choreografiën gedanst waarin bijvoorbeeld diverse vormen jazz, modern en streetdance naar voren komen. Zo om het jaar doen deze leerlingen mee aan de leerlingenvoorstellingen die de balletschool organiseert. Deze les wordt gegeven op de donderdagavond, momenteel is er voor deze groep een wachtlijst. Informeer naar de mogelijkheden voor in september 2018.


(vanaf 12 jaar)Selectiegroepen

Om aan de selectiegroepen deel te kunnen nemen is een aantal jaar danservaring vereist, maar heeft ieder zijn eigen kwaliteit. Zo ontstaat er een kruidentuin waarin eenieder zijn aandeel heeft en de kans krijgt zich op meerdere (dans)gebieden te ontwikkelen. In deze lessen worden diverse dansstijlen aangeboden. Op de leerlingen-
voorstellingen dansen de selectiegroepen meerdere choreografiën. VRIJE PLAATSEN IN SEP 2018 -> informeer naar de mogelijkheden.

(vanaf 11 jaar)Klassiek-modern

In deze lessen worden klassiek en modern gecombineerd. Ook de keuze van de muziek zal zich niet beperken tot het traditionele. Klassieke ervaring (met of zonder spitzen) is fijn, maar niet noodzakelijk aangezien er een gedifferentieerd programma aangeboden wordt. Tevens is het mogelijk om deel te nemen aan het aansluitende spitzenkwartier. Het is mogelijk toe te werken naar een bijdrage aan de leerlingenvoorstelling.


(vanaf 16 jaar)Conditie-dans

In deze lessen staat een deel in het teken van conditie en een deel in het teken van dans. Deze lessen zijn voor volwassenen vanaf 45 jaar. Ook zeer geschikt voor mensen die lang niets gedaan hebben en is dit de perfecte manier om weer te beginnen. Ervaring is niet nodig. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en wie weet... tot snel!Tienergroep

Ben je tussen de 11 en 13 jaar oud en wil je graag dansen? Dan is deze groep vast iets voor jou! Het is fijn als je wat danservaring hebt maar ook meiden die nog geen ervaring hebben zijn van harte welkom. Het is een les met gecombineerde stijlen en hedendaagse muziek. Om het jaar doe je mee met de leerlingenvoorstelling van de balletschool.De genoemde leeftijden zijn een indicatie. Uiteraard kijken wij bij elke leerling naar leeftijd, technisch niveau en persoonlijke ontwikkeling.

Elke klas heeft zijn eigen kledingvoorschrift, vraag dit aan de docente. Balletartikelen zijn te bestellen bij Sonja van Balletshop Ballerina www.balletshopballerina.nl


LET OP! Op ZATERDAG 1 SEPTEMBER 2019 is Sonja bij ons in de studio aanwezig en is er de mogelijkheid om balletartikelen in de studio aan te schaffen. De exacte datum wordt later bekend gemaakt.
home | nieuws | lessen | studio's | voorstellingen

contact © Balletschool inge van den broek